Om Hantverksboden

Om företaget
Gunillas Hantverk- och Presentbod startade jag upp 26 februari 2014. Idéen med företaget fick jag tack vare en egen sjukdom och tidigare samarbeten med andra företag. Inspirationen får jag från kunder, bekanta, samarbetspartners och aktuella trender inom design och hantverk. Produkter i företaget är av mitt eget hantverk och arbeten tillsammans med samarbetspartners.
Företaget bedriver jag hemifrån vilket innebär att försäljning och tjänster sker vid tidsbokade besök, över internet, bokade arrangemang, home-partys och mässor.

Om mig
Mitt namn är Gunilla Andersson och jag bor i Eskilstuna. Mitt liv har alltid präglats av arbete inom folkrörelsen, både när det gäller idéelt inom föreningar och även yrkesverksamt.
Tidigare har jag arbetat inom landstinget som undersköterska, mestadels inom intensivvården. Jag har varit aktiv i det fackliga arbetet med inriktning på pedagogiska studier. Jag fortsatte min yrkeskarriär som folkhögskolelärare och arbetade på Brunnsviks Folkhögskola som kortkurslärare. Jag har även arbetat för ABF Södermanland som projektledare i utvecklingsarbeten och på Folksam som ombud. Utöver mitt intresse för hantverk har jag en stor förkärlek till hundar.